Crowdfunding

Het NVvIm werkt zelfstandig en onafhankelijk. Er zijn geen leden of contributies. Dit betekent dat het NVvIm in beginsel geen inkomsten heeft. Hierdoor kunnen wij de belangen van de particulieren beter behartigen.

Naast de tijd die het kost om alles op te zetten en de vragen van particulieren te beantwoorden, heeft het NVvIm beperkte kosten voor webhosting, bank en dergelijke.

Om met name deze kosten te kunnen betalen vragen wij aan particulieren om een kleine bijdrage. Bent u tevreden over onze website, hebt u iets gehad aan de antwoorden op uw vragen? Stuur alstublieft een kleine donatie (bankrekeningnummer volgt). U kunt bij de mededelingen een suggestie doen om onze website en dienstverlening verder te verbeteren.

Wij danken u voor uw medewerking en bijdrage. Met deze bijdrage gaan wij ook proberen onze dienstverlening verder uit te bouwen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

wij vergelijken onder andere de volgende makelaars

Zijn er bijzonderheden bij appartementen?

Ja. Bij een woning verkoop je de grond met het fysieke huis. Bij een appartement wordt enkel een juridisch recht verkocht. Je wordt eigenaar van een stukje van het totaal.

bekijk alle tips