Crowdfunding

Het NVvIm werkt zelfstandig en onafhankelijk. Er zijn geen leden of contributies. Dit betekent dat het NVvIm in beginsel geen inkomsten heeft. Hierdoor kunnen wij de belangen van de particulieren beter behartigen.

Naast de tijd die het kost om alles op te zetten en de vragen van particulieren te beantwoorden, heeft het NVvIm beperkte kosten voor webhosting, bank en dergelijke.

Om met name deze kosten te kunnen betalen vragen wij aan particulieren om een kleine bijdrage. Bent u tevreden over onze website, hebt u iets gehad aan de antwoorden op uw vragen? Stuur alstublieft een kleine donatie (bankrekeningnummer volgt). U kunt bij de mededelingen een suggestie doen om onze website en dienstverlening verder te verbeteren.

Wij danken u voor uw medewerking en bijdrage. Met deze bijdrage gaan wij ook proberen onze dienstverlening verder uit te bouwen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

wij vergelijken onder andere de volgende makelaars

Hoe zorg ik er voor dat mijn woning in de straat als eerste verkocht wordt?

Als er meerdere woningen in een straat te koop staan, zal er toch vroeg of laat een als eerste verkocht worden. Waar ligt dit aan? Het kan zijn dat het aan een combinatie van prijs en kwaliteit ligt. Het kan zijn dat de koper een uitzonderlijke prettig gevoel heeft bij de woning. Het kan ook liggen aan het goede gevoel dat een koper heeft om speciaal dit pand te kopen omdat de verkoper het zo goed aanbied.

bekijk alle tips